Csütörtök, 14 December 2017 Home Flavin termékek Intenzyme termékek DigestMix Intenzyme kapszula 100db

slimflavin

slim flavin 7+ 10990 Ft-ért akciósan

fogyókúra A sztárok fogyókúrás módszerével

édesgyökér kivonat
az opTimális zsíranyagcseréért

Részletek...

bioboltkicsi

Ingyenes kiszállítás
15.000 Ft-tól

Személyes átvétel Budapesten:

1137 Budapest, Szent István körút 18.

1113 Budapest, Bartók Béla út 85.

Részletek...

  10.000Ft-tól

DigestMix Intenzyme kapszula 100db

Intenzyme termékek arrow DigestMix Intenzyme kapszula 100db
DigestMix Intenzyme kapszula 100db

Ár

7 590 Ft

Kiszerelés

darab

Termék leírás

DigestMix - az összetett feldolgozó rendszer! A DigestMix enzim-komplex összetevői emésztést elősegítő enzimek. A legtöbb enzim megsemmisül az ételek készítése során, ezért a készételből hiányoznak az emésztőenzimek. Ennek következtében a teljes emésztés a szervezetre hárul, emésztési problémák alakulhatnak ki, amelyek felszívódási zavarhoz vezethetnek. Az enzimek az emésztési folyamat nélkülözhetetlen elemei. Amint az étel bekerül a szájba, az enzimek azonnal hozzálátnak a táplálék bontásához, ez a folyamat addig tart, amíg a tápanyag a bélfalon keresztül fel tud szívódni. Szénhidrátbontó enzimek: A szénhidrátok bontását több enzim végzi. Az amiláz enzim a keményítő részleges bontását végzi. A glükoamiláz a keményítő molekulaláncának a végén hat, míg az amiláz a belső kötések bontását teszi lehetővé. Sok embernél jelentkezik emésztési probléma a gyümölcsök, zöldségek és gabonafélék fogyasztása után, mivel az ezekben található rostokat nem vagyunk képesek lebontani, nincs az emésztőrendszerünkben cellulózt bontó enzim, ezért a cellulóz a gyomorból változatlan formában a belekbe jut, ahol a bélbaktériumok erjeszteni kezdik a rostokat. Az erjedés következtében gázképződés, hasi diszkomfort érzés alakulhat ki. A termékben található celluláz alakítja át a cellulózt glükózzá, így nagymértékben hozzájárul a gyümölcsök, zöldségek, gabona félék sejtfalában található rostok lebontásához. Ahhoz, hogy a szervezet hasznosítani tudja a tejcukrot (laktőz), le kell azt bontania. Ennek két útja van: A laktózt a vékonybélben a laktáz enzim bontja, majd annak cukor összetevői felszívódnak. A másik út: a belekben élő baktériumok a laktózt vagy közvetlenül felveszik vagy erjesztik. Azoknál az embereknél, akiknél hiányzik a megfelelő mennyiségű laktáz enzim, a bakteriális út érvényesül, Viszont a megemésztetlen laktóz tovább halad a béltraktus távolabbi részébe. Ennek következtében fájdalom, felfúvódás, görcs, böfögés és hasmenés léphet fel. Fehérjebontó enzimek: A táplálékban található proteáz enzimek savas pH-n képesek a fehérjék belső kötéseinek hasítására. Ezáltal a fehérjék bontása már a gyomorban elkezdődik, majd a vékonybélben folytatódik, ahol elsősorban a saját szervezetünk által előállított proteázok veszik át a főszerepet. A termékben található fehérjebontó enzimek képesek hatékonyan segíteni a proteinek bontását. Zsírbontó enzimek: A lipáz egy olyan enzim, mely a zsírokat zsírsavakká és glicerinné bontja. A zsíremésztés során a zsírban oldódó tápanyagok, vitaminok a bélnyálkahártyán keresztül képesek lesznek felszívódni, hasznosulni. A zsíroldékony vitaminok felszívódási zavarának hátterében is a zsírok tökéletes emésztése áll. Növényi összetevők: Borsmenta: hatóanyagai gyorsan enyhítik a hányingert, hányást, a haspuffadást, a gyomor és bélgörcsöt, valamint az idegi eredetű gyomorpanaszokat is. Megkönnyíti az epehólyagból az epe ürítését, görcsoldó és szélhajtó hatással rendelkezik. Ánizs (Pimpinella anisum): a Földközi-tenger mellékéről származik, már az ókori Egyiptomban is használták Étváqyjavító, emésztést serkentő szélhajtó, gyomor-, bél és epebántalmak elleni szerként is használják.