Nagy bajba kerültem

Sajnos az ember néha olyan hibákat vét, amelyekre nemhogy felkészülni nem tud, hanem hirtelen azt sem tudja hogy hogyan és milyen módon tudna azokat feloldani. Nekem a karrierem szempontjából mindig is nagy szerencsém volt, hiszen már a főiskola után azonnal el tudtam helyezkedni, és onnan szinte két évente folyamatosan előre és előre tudtam haladni a ranglétrán. Talán el is jutottam oda, hogy egy idő után már nem tudtam értékelni a lehetőségeket és teljes mértékben motiválatlanná váltam. Úgy gondolom hogy kellett ez a pofon ami nemrég meg is esett velem ahhoz hogy újra visszatérjek a helyemre és újra értékelni tudjam a lehetőségeimet, és komolyan vegyem a munkámat.

Azt történt ugyanis hogy az egyik legújabb céges iPhone telefonomat sikerült teljesen összetörnöm. Sajnos egy óvatlan és figyelmetlen mozdulat következtében kiesett a telefon a kezemből és egészen kettő emeletig nézhettem, ahogy pattog a lépcsőn lefelé. Sajnos mivel egy hónapja került hozzám a készülék, nem igazán gondoltam, hogy bárki pótolná azt nekem a cégtől, hiszen felelősséggel tartozunk ezekért az eszközökért, és igazam is lett. Annyi kedvezményt kaptam, hogy nem kellett a készülék teljes árát kifizetni, ha nem engedélyezték számomra hogy természetesen saját keretből egy újat vásárolják a helyére, azaz pótoljam bármilyen módon a telefont.

Sajnos anyagilag nem tehetem meg hogy egy teljesen új, ugyanolyan iphone telefont vásárolok magamnak, ezért felkerestem az almabazar.hu csapatot, akik használt iphone felvásárlás keretében beveszik a használt készülékeket, ha szükséges felújítják azokat, és új gazdát keresnek nekik. Iszonyatosan jó áron egy tökéletes állapotban lévő ugyanolyan telefon tudtam náluk vásárolni, mint amit összetörtem. El sem tudom mondani, hogy mekkora segítséget jelent ez számomra, hiszen jóval kisebb a költségen tudta tudtam így megoldani a munkahelyi problémámat, mint a segítségük nélkül tudtam volna. Mindenkinek csak javasolni tudom hogyha használt apple termékek terén lenne szüksége segítségre csak őket keresse fel.