Ha nehéz a döntés

Az ember egy bizonyos kortól azt gondolom már folyamatosan tervezgeti, hogy majd milyen életet fog élni, mikor lesz családja, hogyan és hol fog letelepedni, mint ahogyan azt is, hogy hogyan fog majd kinézni a saját háza vagy lakása. Persze ez a kép is folyamatosan alakul, ahogy változik az ember és ahogy érik a személyiség, nekem azonban egyetlen egy dolog mindvégig nyitott kérdés maradt az évek során, sosem tudtam dűlőre jutni benne, és hát azt kell mondjam, hogy ezen a téren a párom se sokat segített, hiszen ő sem tudta eldönteni, hogy a falra inkább egy családi kép sorozat, vagy egy szép festmény illene a nappaliba. Én nem igazán vágytam a festményre, és szerintem nem is illik a nappali és a ház hangulatához, és bizony ebben egyet is értünk a párommal, de képeket se tennék ki, annak egy családi album kell hogy helyet adjon. Ám ez esetben adódik a kérdés, hogy akkor mit is tegyünk a falra?

Az egyik nagyon jó barátnőm meg is adta nemrég a választ, hiszen mint kiderült, ők is nagyon sokat gondolkodtak ezen a kérdésen, és arra jutottak, hogy a szalaibalazs.hu oldalon a vászonképek között nézelődve ráakadtak egy Balaton vászonkép formájában egy gyönyörű emlékre, és meg is rendelték, amit egyáltalán nem bántak meg. Egyrészt a kép gyönyörű, a vászonkép kivitelezése igazán profi, másrészt pedig tökéletes átmenet a fénykép és a festmény között.

Nekünk se kellett több, azonnal felléptünk erre a kis oldalra, és bizony nem csalódtunk. Szebbnél szebb vászonképek vártak bennünket, és bizony nehéz volt a választás. Végül mi egy Levendula vászonép mellett döntöttünk, mert a színvilága igazán illik a lakáshoz és a nappalinkhoz, de számtalan más választást is el tudtunk volna képzelni. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy nézzen fel erre az oldalra, hogy ha számára is nehéz a döntés a két stílus között. Biztos vagyok benne, hogy tökéletes megoldást fognak itt találni.