Jóbarátom segítségére

Az embernek vannak olyan barátok az életében, akik egyáltalán nem illeszkednek mondjuk a személyiségükhöz vagy a stílusukhoz, az életfelfogásukhoz, de valamiért mégis fontos és erős helyet kaptak a barátok és család mellett. Azt gondolom, hogy ezeknek az embereknek mindig is hatalmas segítséget és támogatást fogunk nyújtani, ha akarjuk, ha nem. Valamiféle életfeladat lehet ez, hiszen számtalanszor veszem észre én is magamon, hogy legszívesebben melegebb éghajlatra küldeném mert ezer rossz döntést képes hozni egymás után, azonban valahogyan mindig a segítő oldalam kerekedik felül és kihúzom a csávából.

Például már nem egyszer mondtam neki, hogy szüksége lehet egy mobiltelefon szervíz segítségére, mert nem igazán tud vigyázni a készülékére, állandóan lehetetlen helyzetekben és lehetetlen módon használja a telefonját, ami előbb vagy utóbb le fog esni, és még jól jár hogy ha csak egy kijelzőcsere válik majd szükségessé. Persze mondanom sem kell, hogy mint hogyha a falnak beszéltem volna, szinte semmi foganatja sem volt annak amit mondtam, így pedig hamarosan azzal a kéréssel telefonált, hogy sürgősen szerezzek neki egy android szervíz csapatot, aki meg tudja csinálni a telefonját, mert összetört a kijelzője.

Hála a jó égnek az én férjem ugyanilyen nemtörődöm és makacs, ezáltal pedig én már számtalanszor nyújtott számunkra felbecsülhetetlen és profi segítséget az androidszerviz.hu csapata, és ennek kapcsán, mivel csak jó eredmények és vélemények vannak saját részről is velük kapcsolatban, azonnal ajánlani tudtam őket, és hihetetlen gyors segítséget is nyújtottak számára, mivel a munkája miatt sürgősen szüksége volt a telefonjára. Mindig abban reménykedem, hogy legközelebb majd jobban odafigyel arra amit mondok vagy tanácsolok neki, de ez valahogy sosem valósul meg. Én már így fogadom el és így szeretem őt azt hiszem.