A folyamatos hiánycikk

Én nem tudom hogy ki hogy van vele, én nem igazán szeretem a legmodernebb dolgokat kipróbálni, egyrészt azt gondolom, hogy már elég öreg is vagyok hozzá, már nem az én feladatom a legújabb technikai vívmányokat elemezni és kipróbálni, hanem leginkább a gyerekeimé, azonban vannak olyan dolgok, amiknek a kipróbálására a gyerekek rábeszélnek és aztán rájövök, hogy többször kellene rájuk hallgatnom és nem kellene ennyire ellenállnom az újdonságoknak, hiszen hihetetlen jó találmányok vannak, amik megkönnyítik az életemet és segítenek időt spórolni a kötelező feladatok közben, vagy épp vezetés közben könnyebb kommunikálni mert a kihangosító azért sokszor meg tudja viccelni az embert.

Persze azpért vannak még hiányosságaim vagy problémáim, mert bár a kényelmet és a segítséget gyorsan meg tudom szokni, van egy-két olyan dolog, ami nem hogy nem vált be nálam, hanem egyenesen folyamatos problémává alakult. Ilyen például a folyton hiányzó airpods tok, ami egészen egyszerűen mindig eltűnik vagy táskámban, vagy az irodában, vagy a kocsiban. Persze másnap mindig megtalálom, de az a baj, hogy e nélkül a tartó nélkül viszont hihetetlen gyorsan elhagyom a kis fülhallgatókat.

A fiam azonban mindenre mindig megoldást talál, hiszen a baseusshop.hu oldaláról rendelt nekem plusz tokokat, amik közül egyet betettem a kocsiba, egyet a táskámba, egy pedig ugye mindig nálam van, szóval valószínűleg így már majdnem mindenhol lesz egy tok, ami segít vigyázni ezekre a szuper kis fülhallgatókra. Imádom a gyerekeimet, legfőképp hogy már félig felnőttek, másrészt pedig hogy ilyen újításokra vesznek rá, mert magamtól biztosan sosem próbáltam volna ki ezeket. Hinni kell a fiataloknak, mert nem csak a jövő az övéké, hanem bizony sokszor a jelen is már.